10 Eylül 2013 Salı

VAMPİR GÜNLÜKLERİ AVCILAR VOL.2 AY ŞARKISI - L.J SMITH #7

kitabın orjinal adı the vampire diaries the hunters vol. 2 moonsong başlığa yazamadım çünkü çok uzun ve karışık olacaktı. serisinin yedinci kitabı.. açıkçası çok büyük bir beklentiyle başlamamıştım zaten kitaba çıtır çerez, abur cubur derler ya öyle bir şey işte dizisinden daha kötü olan tek kitap serisidir herhalde.. yine de bir seriye başladığım zaman ne yazık ki devamını okumadan edemiyorum o yüzden seriye devam edeceğim. aslında fazla beklentiyle başlamadığınızda kitap gayet akıcı, oyalayıcı sayılır..
goodreads puanı 5/3.79 benim kişisel puanımsa 5/3

bütün bu arkadaş grubu liseden mezun oldu ve kasabalarının yakınında bir üniversiteye başladılar.. damon üniversiteye kayıt yaptırmamasına rağmen güvenlikleri için kampüs yakınında bir eve taşındı..
stefan bütün okul, öğrencilik işlerinden inanılmaz sıkılması ve anlamsız bulmasına rağmen tamamen elena hatırına yine fedakarlıklarda yurtlarda sürünüyor..

üç kız açısından durumlar çok eğlenceli bonnie, meredith, elena aynı odada kalıyorlar ve üniversite konusunda oldukça hevesli ve heyecanlanlılar..

bonnie zaten kampüsteki ilk gününde inanılmaz yakışıklı sarışın bir oğlanla karşılaşıyor ve ilk görüşte aşık oluyor.. elena ikisine de aşığım triplerinde.. meredith alaricle çıktığı için aşk işlerinde bezi yok avcılığa, formda kalmaya, güçlü olmaya odaklanmış durumda..

bana göre bu kitaptaki en gereksiz ve en işlevsiz karakter elena.. iki kardeşle birden takılıp sonra birbirinize düşüyorsunuz ikinizden de ayrılıyorum diyebilecek bir kapasiteye sahip kendisi.. 
fakat şaşırtıcı ki belki de ilk defa damon'ın karanlıklar prensesi olmak istediğini kabullendi.. arzuladığının ve hayal ettiğinin bu olduğunu yazdı günlüğüne tabii sonra yine ve yeniden tatlı su balığı stefan'a koşması en hafif tabirle ironik olabilir..

matt'a gelirsek o da üniversitede spor bursuyla ve yurda geldiği ilk gün yatağının üstünde bir zarf buluyor.. bu zarf bildiğiniz böyle illuminati gibi gizli bir örgütten gelme ve bu örgüt dilden dile dolaşan ve asla kanıtlanamayan bir şehir efsanesi aslında.. 

tabii her şey normal gidiyor, herkesin keyfi tıkırında derken  okulda bir dizi cinayet baş gösteriyor meğersem okulun olduğu arazide doğaüstü yaratıkları kendine çeken bir güç noktasıymış.. kampüste vahşice katledilen insanlardan kıllanan bizimkiler tabii ki olayların peşine düşüyor sonrası mı? olaylar olaylar daha fazla olaylar..
daha fazla ayrıntı vermiyorum çünkü zaten çok bir olayı olmayan bir kitap bir de olaya dair ayrıntı verirsem merak duygusundan da yoksun kalarak okumanın hiçbir anlamı olmayacak..
tavsiye edip etmemek konusunda kararsız kaldım bilemiyorum ama zaten seriye başlamış olanlar ister istemez okuyacaktır..






2 yorum:

  1. Mimlendin :) http://kitapyorumlarimm.blogspot.com/2013/09/mimlenmisim-hem-de-ikinci-kez.html

    YanıtlaSil
  2. http://kitaplarlamacera.blogspot.com/ Mimlendin sorularıma cevap verirsen çok sevinirim ^^:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...