29 Kasım 2013 Cuma

AVON TEMSİLCİSİ OLDUM!



kendimle ilgili herkese bir haberim var:) sürekli reklamlarını gördüğüm ve özellikle rujlarına hayran kaldığım avon'a bende katıldım evet:)  harika indirimler, fırsatlar, her ay değişen promosyonlar, sevdiğim parfümleri ve diğer ürünleriyle gerçekten sevdiğim bir marka avon.

bu blog bir kitap blogu makyaj bloguna çevirecek değilim elbette ama yine de böyle bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim sonuçta blog'ta kişisel ve tamamen benimle ilgili:)

kendim belki ayda 1-2 kere çok büyük promosyonları veya çok çok memnun kaldığım ürünleri anlatan toplu postlar yazabilirim gerçi şimdilik bundan da emin değilim ama bayan takipçim oldukça fazla:) makyajda herkesin ilgisini çeken cezbeden bir konu:)

ben çevremde avon temsilcisi olmadığından bu temsilcilik işine başladığımı söylesem herhalde hiç abartmış olmam o yüzden yine sizler arasından avon ürünlerini denemek, kullanmak isteyen ama temsilci sıkıntısı çeken olursa bana ulaşabilirsiniz çok kolay yardımcı olabilirim :) zaten biliyorsunuz ama tekrar edeyim bana ulaşmak için tek yapmanız gereken gvzkitapkurdu@gmail.com'a mail atmak sonrasında konuşur haberleşiriz:) temsilci olmak isteyen arkadaşların da soruları olursa memnuniyetle cevaplarım..

keyifle kalın:)


3 yorum:

  1. Burdan sipariş veririz artık hehe hayırlı olsun canım ^^

    YanıtlaSil
  2. Sizden bir şey isteyeceğim. http://matmazeella.blogspot.com/2013/11/kitap-tiryakileri-ile-blog-turuna.html şu linki inceler misiniz daha önce başvurmak istediğinizi belirtmiştinizz

    YanıtlaSil
  3. Aralık ayı kataloğunda kesinlikle süper indirimli hediye paketleri var. Kaçırmayın derim arkadaşlar. Ben siparişimi verdim bile :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...