14 Kasım 2013 Perşembe

İKİNCİ ÇEKİLİŞİM.. ÇEKİLİŞ SONUÇLARI..



evet bir çekilişin daha sonuna geldik.. benim için bunlar çok zevkli oluyor hiç ara vermeden ve hız kesmeden çekilişlere devam edeceğim. bu sefer ki küçük bir çekilişti ve katılım da pek yüksek değildi doğal olarak. oysa böyle olaylarda katılım ne kadar yüksek olursa herkes için o kadar zevkli olur. çekilişe katılmak için paylaşım şartları koymamızın temel sebebi de bu. daha çok katılım, daha zevkli etkinlikler ve çekilişler.. tabii beni de teşvik ediyor.. o yüzden özellikle belirtmek istiyorum takipçisi olmayan blogların, hesapların yaptığı hiçbir paylaşımı kabul etmedim çünkü amaca hizmet etmiyordu..

neyse daha fazla lafı uzatmakta istemiyorum ve kazanan talihliyi açıklamak istiyorum bence çok güzel kitaplara sahip oldu.. asıl talihlimiz tuğçe keleş.. eğer kendisi benimle 48 saat içinde iletişime geçmezse yedek talihliyle iletişime geçeceğim..

kazanamayanlar hiç üzülmesin bir kaç güne bomba gibi bir çekilişle tekrar karşınızda olacağım.. gerçekten güzel hediyelerim var yılbaşı için..


3 yorum:

  1. Yedek talihli olarak çok heyecanlandım:))))) Asıl talihliden ses çıktımı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asıl talihliden ses yok eğer pazar akşamına kadar da bir ses çıkmazsa size e-mail'le dönüş yapacağım pazartesi kargoyu çıkarmak istiyorum çünkü..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...