8 Aralık 2013 Pazar

ARALIK AYI KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR


merhabalar
yeni yıla çok az kaldı. sizlerde benim gibi heyecanlı mısınız? yoksa sadece ben mi böyle hissediyorum? yılın en sevdiğim zamanı diyebilirim bu dönem için...

şimdi sizlere yeni yılda kendinizi şımartacak, sevdiklerinizi de mutlu edecek harika kişisel bakım ürünleri sunan avon'un aralık ayına özel indirimli paketlerinden birkaç örnek vereceğim.


Şimdi hemen ilk fırsat ürününden söz edeceğim "Elmas ve İnci Işıltılı" açılıp kapanabilen göz kalemleri. Normal satış fiyatı 19,60 TL aralık ayına özel katalog fiyatı ise sadece 6,90 TL. Her iki serinin de dört farklı rengi var gördüğünüz gibi. Gerçekten güzel bir indirim uygulanmış. Özellikle ışıltılı ve buğulu göz makyajı seven hanımların çok hoşuna gideceğinden eminim.


bu defa klasik tarzı benimseyen hanımlara önereceğim gerçekten şık bir tasarıma sahip saat, kolye ve küpe seti. şimdi bu ürünün şöyle bir özelliği var. normal katalog satış fiyatı 85,50 TL ancak aralık ayı kataloğundan 30 TL değerinde alışveriş yapanlar için fiyatı sıkı durun sadece 29,90 TL. kesinlikle bu tarzdan hoşlanan hemcinslerimin kaçırmaması gereken bir durum oluşmuş burada :)


aralık ayı kataloğunda parfüme aşırı derecede yer verilmiş. sanırım bunun nedeni yılbaşı dolayısıyla insanların birbirlerine parfüm hediye edecekleri düşünüldüğünden. çok sayıda çeşitli parfümlerde indirim mevcut ancak benim sözünü edeceğim parfüm "Celebre" bilenler bilir kendisi bir avon klasiğidir ve çok süper bir kokudur. çiçeksi-meyve koku notalarına hakim olan parfümün normal satış fiyatı 52,00 TL iken aralık ayı kataloğunda 26 TL evet yanlış okumuyorsunuz cidden bu fiyata satılıyor. kaçırmayın dememe gerek var mı?


makyaj çantalarımızın hatta normal kol çantalarımızın hatta öğrenci çantalarının bile vazgeçilmezi ruj, nemlendirici veya parlatıcı... şimdi avon ne mi yapmış? bunların hepsini bir araya getirmiş... şimdi dört farklı seri görüyorsunuz.
Bu dört seriden iki adet sipariş verirseniz eğer 20,90 TL ödeyeceksiniz :)


Üç farklı renk seçeneğiyle likit eyeliner. 22,00 TL'den 11.00 TL'ye inmiş bu kataloğa özel. tabi ki ürünler ve seçenekler çok ancak  burada sadece en avantajlı ürünleri sizlerle paylaşıyorum.


fondöteni çok ağır bulan ve kullanmak istemeyenler için "Avon Solutions BB Krem" kesinlikle denenmeye değer. fondötenin ağırlaşmış maskemsi görünümünden uzak doğal görünüm ama kusursuz bir doğal görünüm :)  27 TL normal satış  fiyatı bu ay sadece 13,90 TL.


şimdi geldim kataloğun en güzel ama gerçekten en avantajlı hediye paketine.. bu pakette neler mi var? little black dress parfüm oryantal notalarıyla dişi ve kadınsı normal satış fiyatı ise 32,00 TL. Super Shock maskara harika hacim veren ve en kısa kirpikleri bile uzun gösteren bir formül normal satış fiyatı 24,00 TL. ve en son ikili göz bakım sistemi. göz üstü jeli ve göz altı kremi mevcut. mor halkalara veda edip iyi bir sıkılaşma temin etmek için ideal satış fiyatı 45,00 TL. şimdi sıkı durun bu üç ürünün yılbaşı kutlama paketi tam olarak 22,00 TL eveeetttt yanlış okumadınız cidden bu üç ürünü birden 22TL'ye alabiliyoruz. harika değil mi?


ve son olarak bunu da yazmadan geçemeyeceğim çünkü hepimiz el kremi kullanıyoruz değil mi? neticede annelerimiz hatta annanelerimiz bile kullanıyor. işte avon care paraffin hand creme bu noktada devreye giriyor. parafin ve shea yağı içeren hoş kokulu formülüyle herkesin ihtiyacı. 100 ml. tüp ürün 9,80 TL satış fiyatı var. ancak yılbaşına özel üç ürün sadece 13,00 TL. yok arkadaşlar yanlış yazmadım öyle öyle..

hepinize şimdiden mutlu yıllar dilerken, yeni yılın sizlere sağlık,mutluluk, bol kazanç, ve bol bol aşk getirmesini istiyorum. noel baba'ya duyurulur :)

2 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler hemen avon satan arkadaşımı arayacağım.

    YanıtlaSil
  2. güzel ürünler ve indirimler var. paylaşım için teşekkürler . :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...