1 Ocak 2014 Çarşamba

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ - ÇEKİLİŞ SONUCU


evett bir yılı daha geride bıraktık benim için pek iyi geçen bir gece olmasa olmasa da 2014 güzel olacak diyorum kendime :)

ve tabii 31 aralıkta son bulan çekilişi gerçekleştirdim şimdi artık kazanan kişiyi açıklamak kaldı bir tek geriye.. kendisini tebrik ediyorum gerçekten inanılmaz güzel kitaplar kazandı bence:) kendisine mail atacağım eğer 48 saat içinde bana bilgilerini göndermezse her zamanki gibi yedek talihliyle iletişime geçeceğim.


ve listeyi çıkarmak benim için baya bir zor oldu katılım sayısı güzeldi ama yanlış link verenler, link vermeyenler, paylaşımlarını göremediklerim, sadece çekiliş için açılmış hesaplar falan uzun uzun uğraştığım bir liste oldu kendisi.. çekilişi daha adil ve en azından benden bağımsız olduğunu düşündüğüm çekilişyap.com adresinden yaptım. iyi oldu güzelde oldu katılan herkese teşekkür ediyorum.


4 yorum:

  1. Büyük bir umutla baktım sonuca ve yine hayal kırıklığı.Bu kadar çekilişler yapıldı bir tanecik çıkmadı.Ne yapsam bu yıl hiç evden çıkmasam mı?:)) Yani bu kadar da şansızlık olmaz:))) Kazanan arkadaş gerçekten çokkk şanslı:))) Keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çok şanslıyım evet dilerim bundan sonra da devam eder :)
    Bilgilerimi gönderdim.

    YanıtlaSil
  3. Çekiliş varmış ve benim haberim olmadı, olaya bak. *.* Tebrik ederim. :D

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim yine yeni ve yeniden kazanamadim ama olsun bu heyecana değer:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...