15 Mart 2014 Cumartesi

MİM: SEVDİĞİMİZ BLOGLARI TANITALIM VE KAYNAŞALIM


uzun zaman sonra ilk kez yeniden mimleniyorum üstelik çok güzel bir mim sevdiğimiz bloglardan bahsediyor ve blogger'larla kaynaşıyoruz en azından amacımız bu!

çok fazla blog takip ediyorum ama içlerinde benim için daha biraz özelleri de yok değil. işte o özelleri, etkinlik sahibini ve beni mimleyen güzel blogları anlatacağım size.

http://mervelil.blogspot.com.tr/

ilk olarak bu mim'in yaratıcısı bir dilim limon'a sevgilerimi gönderiyor kendisini zevkle takip ettiğimi belirtmek istiyorum.

***************

http://yaseminjess.blogspot.com.tr/2014/02/yaseminin-kozmetigi-4cekilisi.html

ikinci olarakta beni mimleyen ve güzel yazılarıyla şımartan blog'tan bahsetmek istiyorum yasemin'in kozmetiği sanırım kendisinin hali hazır da devam eden bir çekilişi de var..

 ****************

http://illekitap.blogspot.com.tr/

ilk göstereceğim adres ille kitap olacak çünkü henüz daha bu blog yok iken onların yazılarını takip eder keşke benimde böyle güzel bir blog'um olsa diye iç çekerdim o yüzden ille de kitap ilk aklıma gelenlerden oluyor.

***************

http://kitaptutkum.blogspot.com.tr/

sonra blog'umun ilk zamanlarında yalnız ve çaresiz olduğum o karanlık günlerde -tamam tamam abartıyorum ama yine de çok mutlu olmuştum- bir blogger'ın hem de anita blake sever bir blogger'ın benimle anita üzerine sohbet etmesi çok hoşuma gitmişti. sonrasında kendisiyle çok fazla iletişimimiz olmasa da çok tatlı bir blog ve blogger kim mi? tabii ki kitap tutkusu adı da çok orjinal yani :)

****************

http://whiteglaze.blogspot.com.tr/

bir diğer tatlı blogger'da beyaz sır'ın sahibesi zarif öğretmenimiz.. gerçekten takip edilesi yazıları olan bir blog üstelik kıvrak kalemli bir blogger bir nedenle çok sempatik :)

***************

http://maviucurum.blogspot.com.tr/

ve seni tabii ki liste dışı bırakamazdım mavi uçurum! haftalardır -belki aylar olmuştur- aradığım bir kitabı kendisinin bir yazısıyla keşfettiğim alışveriş sitesinde bulduğumda öyle sevinmiştim ki yorum olarak boynuna sarılmak istediğimi söylemiştim :)

**************

http://coloredbooks.blogspot.com.tr/search?max-results=5

ve colored books en sevdiğim kitap bloglarından üstelik tasarımına hayran olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim.. gerçekten harika bir blog ama sahibesiyle tanışmadım :)

*************

http://pinucciasbooks.blogspot.com.tr/

pinuccia'yı es geçersem gerçekten çarpılmam mümkün. yazar ayları olsun okuma şenlikleri olsun resmen kitaplar için blogger alemine yön verenlerden takip etmiyorsanız derhal başlayın derim.

*************

http://www.thereadingladyy.com/2012/11/christian-greye-neden-ask-olduk.html

the reading lady seni asla atlayamam.. keyifli üslubu, harika benzetmeleri ve akıcı kalemiyle kesinlikle takip edilesi bloglardan.. hele ki mr. grey'e neden aşık olduk yazısını ben yazsam bu kadar yazabilir miydim bilmiyorum ama altına imzamı atacağım bir yazı olmuş..

*************

yazmak isteyen herkesi mimliyor herkese sevgilerimi gönderiyorum ama sanırım asıl mimlediklerim bloglarını tanıttıklarım oluyor kısaca arkadaşlar mimlendiniz!

keyifli okumalar, keyifli pazarlar..











12 yorum:

  1. Hım şey Colored Books'un sahibi erkek :D
    Takip ettiğim bloglar da var liste güzel (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahhah ee ama ben dedim tanışmadım diye hükümsüzdür! :):)

      Sil
  2. The reading lady blogunu daha önce hiç görmemiştim, çok beğendim. Iyi oldu bu yazın hihi :) bideee o Mr. Grey yazısının altına emin ol bende imzami atarım! Çok iyi yazmış :))

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim sayende bir sürü blog gördüm :)

    YanıtlaSil
  4. Çok tesekkurler canım :) aaa dymadıgım bloglar var su sorun bi kalksın takip edicem hemen :)

    YanıtlaSil
  5. Geveze kitap kurdum benimmm :) Böyle güzel bir listede benden de bahsederek öyle mutlu ettin ki benii :))))
    Çok teşekkür ederiiim ilgin, samimiyetin ve güzel sözlerin için.. Kocaman sevgilerimi yolluyorum sana.. :)))

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar. Nasil oldu bilmiyorum ama blogunuza denk geldim. Sahsen guzel bir blog ayrica keyifli. :)) Amacim reklam yapmak degil ama acizane bende bir blog sahibiyim. Maksat okuyuculara hitap etmek. Vaktiniz olursa bakmaz isterseniz kumulatifbakis.blogspot.com.tr. Iyi okumalar, esenle... :)))

    YanıtlaSil
  7. Bu mimleme olayı nasıl oluyor acaba? Merak ettim. :) İstediğim kadar aktif tutamıyorum blogu ve tasarımından emin olamıyorum bir türlü ama umarım bir gün ben de mimlenirim! Senin blogunu şahsen keyifle takip ediyorum, samimi bir dilin var. Yazdığın blogların da çoğu takipimde. :))

    YanıtlaSil
  8. Aaa ben dedim bir an ^^ Teşekkür ederimmmm :))) Güzel bir Anita sohbetimiz olmuştu seninle, bence bir ara yeniden yapmalıyız :)))

    YanıtlaSil
  9. Ayy yeni gördüm ve inanılmaz mutlu oldum^^

    YanıtlaSil
  10. Merhaba tazecik bir blogum var,ziyaretime beklerim sevgiyle ;) bendenizinyolculugu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten çok güzel bir liste.. Bu da benim kendi blogum.. Göz atarsanız çok mutlu olurum...
    Ama linki lütfen sayfanın üstündeki arama kutusuna yazın..

    http://sadecemavi.weebly.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...