19 Ağustos 2014 Salı

BAŞTAN ÇIKARMA SEANSLARI - GINA L. MAXWELL


Bugün size beklentimin üstüne çıkan ve beni oldukça şaşırtan bir kitaptan bahsedeceğim. Novella yayınlarından çıkan Baştan Çıkarma Seansları kelimenin tam anlamıyla bir aşk romanı.

Asıl kızımız bir doktor, asıl adamımız da yaralı bir boksör olunca işler insana ellerini ovuşturtacak kadar zevkli ilerliyor. Aslında kitabın beni cezbeden ilk yanı kesinlikle konusuydu. Başkasına aşık olduğunu sanan kızın aslında başından beri asıl adama aşık olması, klişe olsa da keyifli bir hikaye.

Kitabın yazım dili inanılmaz akıcı ve karakterler asla kasıntı değil. O meşhur "Çok mu çok oluyoruz?" yapaylığından oldukça uzaklar. Boksör denildiğinde aklına Rocky gelen dünya insanları olarak kitapta yalnızca zil sesiyle de olsa Rocky göndermesi yapılması çok şekerdi. Hatta itiraf ediyorum ilk sayfadan beri bu göndermeyi beklemiştim.

Kitabın adı insana çok, çok ve çok erotizm içeriği olacağını ima etse de hikaye sadece bundan ibaret değil. Erotik içeriği olsa da asla ikilinin ilişkisinde birinci plana oturmuyor ve okuyucuya fazla gelmiyor. Aslında baştan çıkarma seansları tensel derslerden çok psikolojik olarak birinin nasıl etkilenebileceği üzerine eğlenceli çıkarımlardan oluşuyor.

Kitap sizi güldürüyor, mutlu ediyor ve peri masallarına taş çıkarırcasına romantizmin dibine vuruyor. Yayınevinin okuduğum ilk kitabı olmasına rağmen çeviri ve düzenleme neredeyse kusursuzdu. Sırf bu yüzden bile beklentimin çok üstüne çıktı ve Reid'i en sevdiğim erkek karakterler içine soktu. Romantizm seven herkese gözleri kapalı tavsiye ediyorum.

Keyifli Okumalar...

5 yorum:

  1. Çok merak ettim hemen alacağım inşallah hemen okurum.

    YanıtlaSil
  2. Novella Yayınları acaip kitaplar çıkarıyor.
    Hiç okumadım, ama diğer kitaplarımdan sıra gelirse alığ okuyacağım inşallah.

    YanıtlaSil
  3. yurt dışı kitapları mükemmelken bizdeki neden böyle sade :)
    konusunu ilk sende okudum merak ettiim :)

    YanıtlaSil
  4. Hımm, bir yerlerden bulmalı :)

    YanıtlaSil
  5. Bu kitap cidde harika 2 sene önce okumuştum ama şöyle söyleyeyim baştan çıkarma formülü kitabı yazarsanız süper bir kitap daha var okumanızı öneririm :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...