6 Ağustos 2014 Çarşamba

KONUK YAZARLAR ARANIYOR!


Evet bugün sizlere bloglar için yok yararlı olduğunu düşündüğüm bir faaliyetten bahsedeceğim. Konuk blog yazarlığı. Sanırım bunun ne olduğunu aşağı yukarı herkes biliyor ve bende blog'lar ve blogger'lar arası dayanışma ve iletişimi önemsediğim için ve blog içinde taze kan olacağına inandığımdan konuk yazarların yazılarını belli periyotlarla yayınlamak istiyorum.

İlgilenen sevgili arkadaşlara kabaca fikirlerimi anlatayım. Geveze Kitap Kurdu her ne kadar bir kitap blog'u olsa da pek çok konuda yorum ve eleştiri yaptığım bir mecra. O yüzden blog'uma konuk olmak isteyen yazarlar kendini kısıtlı hissetmemeli.

Kitap yorumları dışında, seri yorumları, karakter analizleri -Anita Blake kimdir? gibi- yapabilirsiniz, yerli yabancı izlenilen dizilerden, beğenilen veya beğenilmeyen filmlerden, ünlü oyunculardan, yönetmenlerden ve projelerinden, vizyondakilerden yani kültürel olarak adlandırılabilecek her şeyden yazabilirsiniz.

Bu konuda dikkat etmenizi istediğim tek husus yazıların mümkün olduğunca ayrıntılı ve orjinal olması. Başka yerlede yayınlanmış bir şeyleri yayınlamak kabus olurdu değil mi?

İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ediyorum ve konuk yazarlarımı bulabilmeyi umuyorum. Konuşmak, sormak ya da yazı göndermek için bana gvzkitapkurdu@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Herkese keyifli okumalar ve uzun uzun yazılar...


25 yorum:

  1. Biz de İlle Kitapta benzer bir uygulamaya gitmiştik. Ne yazık ki kişiler kendi blogları olmayınca pek emek akıtmak istemiyor sanırım. Bir kaç arkadaşımızdan fazlası uğramadı. Oysa amaç kendi yararımız yerine, aksine üyelerin paylaşıma katılmalarını sağlamaktı. Yani tamamen onlara yönelik bir çalışma... :)

    Umarım senin çalışman gönlünce olur. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben yazar arkadaşların bloglarını tanıtacak kısa bir yazıyla ne bileyim sosyal medya linkleriyle falan yapılacak bir paylaşım düşünüyordum..

      Senin de yazmanı çok isterdim aklında bulunsun :)

      Sil
    2. Bu aralar ben de çok tembelim ama örnek bir uygulama gördükten sonra seve seve. Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Aslında bu etkinlikte yer almak isterim eğer sizde uygun görürseniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki uygun :)

      Seçtiğin bir konuda post hazırlaman yeterli. Elbette kendini ve blog'unu anlatan bir paragraflık tanıtım yazısıyla site linklerini bu hazırladığın post'a ekleyip gvzkitapkurdu@gmail.com adresine gönderebilirsin.

      Sil
    2. Teşekkürlerrr... En kısa zamanda görüşmek üzere :)

      Sil
  3. hayatla ilgili de olabilir mi yada aşkla :) benim hazırda yazım var ve paylaşmadım henüz kendi bloğamda ilk burda paylaşıp kendi bloğama yönlendirebilirim olur mu? =) en kısa zamanda mail atarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki söylediğiniz konular bana tamamen ters ama izlediğiniz bir film, okuduğunuz bir kitap ne bileyim mutlaka vardır bir şeyler...

      Böyle bir konu bulabilirseniz elbette her türlü yönlendirmeyi yapabiliriz.. Blog yazmak emek isteyen bir iş yazmaya üşenme lüksümüz yok.

      Sil
    2. Merhaba tekrar.
      tamam izlediğim film olsun Alacakaranlık serisi sevdiğim kitaptır hemde filmdir.Onlar hakkında makale hazırlayıp mail atayım.Görüşmek üzere...

      Sil
  4. Ben de çok sevdiğim ve severek takip ettiğim Geveze Kitap Kurdu da konuk yazar olamk isterim tabi sizde isterseniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette isterim yazınızı hazırlayıp blogunuzu tanıtan kısa bir yazı ve site linkleriyle gvzkitapkurdu@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

      Sil
  5. Canım konuk yazar olmak isterim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok isterim. Lütfen hazırladığınız postla birlikle kendinizi anlatan kısa bir paragrafı gvzkitapkurdu@gmail.com adresine gönderin. Site linklerini de unutmayın.

      Sil
  6. Merhaba, yanıtlamak istersen seni mimledim, sevgiler :)

    http://kitapmeltemi.blogspot.com.tr/2014/08/the-book-sacrifice-tag.html

    YanıtlaSil
  7. En kısa zamanda bir tane yazıp göndereceğim ayrıca yeni keşfettim takipteyim...:D
    Bende beklerim..
    ayseminedairblogspot.com
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  8. aaa bende çok isterim ^^

    YanıtlaSil
  9. merhaba,

    cok okuyan biri olarak blogunuza bayildim! ve hemen takibe aldim!

    ben de gezi blogu yazmaya basladim. bloguma katilirsaniz cok sevinirim.

    sevgilerimle

    http://gezentigunesyollarda.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  10. kaydolmayi denedim. ancak hata verdi. ben de google plus'tan cevrelerime ekledim :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba!
    Blogumda mimlendin! :)
    Buradan bakabilirsin.
    http://kitaptanbayan.blogspot.com.tr/2014/08/bende-mimlendim-d.html

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    yazimi yolladim ama yayinlamadin ve mailime de geri donus yapmadin.Neden oldugunu ogrenmek isterim

    YanıtlaSil
  13. Merhaba eğer hala konuk yazar arıyorsanız ben seve seve konuk yazar olmak isterim :) umarım kabul edersiniz benim :D blog adresim: thehelinakgun.blogspot.com / mail: thehelinakgun@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. merhaba ben de konuk yazar olabilirim, hatta ben de konuk yazar arıyorum :) www.ucanari.com

    YanıtlaSil
  15. Merhaba. Ben bugüne kadar yoğun iş tempom nedeni ile sadece okumaya zaman bulabildim, yazmaya zamanım hiç olmadı, o nedenle kendime ait bir sayfam yok. Bu sene Haziran ayına kadar dinlenmek amaçlı evimdeyim ve artık yazmak için de zamanım var. Bir çok konuda gerekli donanima sahibim , bunu nasıl kullanabilirim, bana yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  16. teklifin hala geçerliyse bloğuna konuk olmak isterim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...