19 Eylül 2014 Cuma

VİZYONA GİRECEK EFSANE FİLMLER #2


Yakında vizyona muhteşem filmler giriyor. Elbette bunları anlatmak ve tanıtmak için kolları sıvadım. Kışın gelişiyle birlikte sinema mevsimi açılırken inanılmaz filmlerde salonlarda bizleri bekliyor. Fantastik ve animasyon severler mutlaka bir bakın, planlarınızı ona göre yapın :)


1) DRACULA: BAŞLANGIÇ - DRACULA UNTOLD


Vizyon Tarihi: 03 Ekim 2014

Tür: Aksiyon, Fantastik, Korku

Oyuncular: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Godon

Konu: Dracula, gerçek bir efsane olan Vlad the Impaler'ın hikayesini odaklanarak Drakula'nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor. Filmin yönetmenliğini ilk yönetmenlik tecrübesine imza atan Gary Shore gerçekleştirirken, başrollerde Luke Evans, Dominic Cooper ve Sarah Gadon bulunuyor.




2) ALAYCI KUŞ - MOCKINGJAY PART 1


Vizyon Tarihi: 21 Kasım 2014

Tür: Aksiyon, Dram, Macera

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Robert Knepper

Konu: Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. 




3) MADAGASKAR PENGUENLERİ - THE PENGUIN OF MADAGASCAR


Vizyon Tarihi: 28 Kasım 2014

Tür: Animasyon

Seslendirenler: Ben Stiller, Chris Rock

Konu: Madagaskar serisinin sevilen Penguenleri Skipper, Kowalski, Rico ve Private'in casusluk macerasına odaklanacağımız filmin seslendirme kadrosunda Benedict Cumberbatch, Eric Darnell, John Malkovich ve Simon J. Smith yer alıyor.
 


4) HOBBIT: BEŞ ORDUNUN SAVAŞI - THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES


Vizyon Tarihi: 17 Aralık 2014

Tür: Fantastik, Macera

Oyuncular: Orlando Bloom, Elijah Wood

Konu: The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerasını noktalamasını ve eve dönüş yolunu buluşunu seyredeceğiz. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan öeşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor.
İlk başta iki bölüm olarak tasarlanmasına rağmen Peter Jackson ve ekibi Hobbit Bilbo'nun maceralarını üçlemeye çevirmeye kara vermişlerdi. 





5) MÜZEDE BİR GECE: LAHİTTEKİ SIR - SECRET OF THE TOMB


Vizyon Tarihi: 26 Aralık 2014

Tür: Aile, Fantastik, Komedi

Oyuncular: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson

Konu: Daha önce serinin birinci ve ikinci filmlerini yönetmiş olan Shawn Levy üçüncü filminde yönetmenliğini üstlenmiş . Komedi dünyası tarafından gayet iyi tanınan aktör Ben Stiller ise diğer iki filmde olduğu gibi bu filmde de müze gardiyanı Larry Daley'yi canlandırıyor.



6 yorum:

  1. Hepsi beklenti içinde olduğum filmler :)

    YanıtlaSil
  2. Hobbit ve Alaycı Kuşu kedinlikle izlemem gerekiyor nedense izlemek istediğim filmleri bir türlü sinemada izleyemem denk gelmez bakalım ne yapacağım bu sefer :))

    YanıtlaSil
  3. Psikopat bir sinemasever olduğum için. Film deyince orda durun. Dracula 1992 olmak üzere ve underwrold serisi vampirli filmlere bir tutkum vardır. Bu yüzden ilk filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Alaycı kuş bilmem neden olmasın izlerim belki. Animasyonları elbette unutmadım. Anismanyon sevmeyen bir sinemasever olamaz. :) Hobbit filmine bi türlü ısınamadım niye bilmiyorum halbuki herkes çok seviyor. Son olarak müzede bir gece yine fantastik ve güzel bir film olur diye düşünüyorum. Verdiğiniz bu güzel sinema haberleri için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  4. Müzede Bir Gece belki ama Alaycı Kuş kesinlikleeee :)
    Dracula'da neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  5. Dracula'dan bir kaç saat önce çıktım ve kesinlikle hayal kırıklığı. Son zamanlarda izlediğim en saçma filmdi desem yeridir. Ki başrolün o korkunç aksanla türkçe konuştuğu anda film benim için bitmişti ama, her sahnede daha çok ''bu ne saçmalık'' diye güldüm resmen. Bayağı rezaletti yani, o fragmanla ben bayağı ilah bir film beklemiştim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şaşırdım şu an. Henüz izlemedim ama çok güzel bir film olacağını düşünmüştüm yani fragmanı falan efsaneviydi. Belki de gitmem o zaman bilemedim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...